2017/02/22

André Rieu


André Rieu plakát
André Rieu és a Johann Strauss Zenekar

A szupersztár André Rieu 2017-ben visszatér Budapestre!
Minden idők egyik legnépszerűbb művésze, a holland hegedűvirtuóz André Rieu Argentína, Ausztrália, Új-Zéland, Nagy-Britannia és Németországban tartott koncertjei után Budapesten lép fel 2017. június 16-án a Budapest Arénában, hogy elkápráztassa hazai közönségét.
„Az érzelmek a legfontosabb dolgok a világon!“,  mondta André Rieu. „Életünk fontos döntéseit a szívünkkel kellene meghoznunk, és nem a fejünkkel. Az emberek gyakran kérdezik tőlem, hogyan döntöm el milyen zenét játsszak – ez tisztán megérzés. Szeretem Johann Strauss-t, de Andrew Lloyd Webber és Bruce Springsteen zenéje ugyanúgy lázba hoz. Nem szabadna magunkat kategoriákkal és határokkal visszafogni- nem csupán  zenében, hanem az életünkben úgy általában.”
40 millió eladott album, 600 000 rajongó és a legnagyobb magántulajdonú zenekar a világon: amit André elért, önmagáért beszél. André Rieu egy mai Johann Strauss, nemzetközileg ünnepelt „keringő király“. 1994 óta éli álmát: beutazni a világot zenekarával. Azóta több, mint 10 milliós hallgatóság előtt lépett színpadra 36 országban. A legismertebb filmzenék, musicalek, operák, rock és pop dalok és természetesen keringők szerepelnek repertoárjában. Legnagyobb koncertjét Ausztráliában 38.000 rajongó előtt adta. A díszletek, hangszerek és színpadi felépítések mind garanciát adnak egy nagyszerű koncertélményre.
André Rieu rekordokat ért el a lemezkiadásokban is: albumjai Top 3 helyezésig jutottak Nagy-Britannia slágerlistáin, és eddig 30 arany- és platinalemezt rögzített maastrichti stúdiójában. 2015-ös szabadtéri koncertjének felvétele 1 nap alatt meghaladta az 1 millió angol fontos bevételt . André ezzel megdöntötte a One Direction együttes eladási rekordját. André Rieu-t több, mint 2 millió Facebook rajongó követi, Youtube videói meghaladják a 300 milliós nézettséget. Magánéletében André már több, mint 40 éve él házasságban feleségével, Marjorie-val egy romantikus kastélyban szülővárosában, Maastricht. Két fia és öt unokája van.
Ne hagyja ki ezt a lenyűgöző estét André Rieu-vel, Budapesten, 2017. június 16-án - romantikus, humoros és felejthetetlen koncert lesz!

Helyszín: Papp László Budapest Aréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Időpont: 2017. június 16. 20.00

Jegyek kaphatók interneten, a tex.hu oldalon, illetve az ismert jegyirodákban
Jegyvásárlás