2017/08/31

Pápai Joci

PÁPAI JOCI – LIVE!

A zenével már korán kapcsolatba került. Valódi csodagyerekként, már 4 évesen elkezdett gitározni, dalokat írni. A nagyközönség előtt 2005-ben mutatkozott be a Megasztár című tehetségkutató műsorban, ami után önálló nagylemezzel debütált.

Első slágere a ’Ne nézz így rám’ című dal volt. 2006-tól számos közös felvételben énekelt Majka oldalán, de a legnagyobb sikert 2015-ben megjelent, ’Mikor a test örexik’ című daluk aratta. Joci ezután újabb önálló dallal jelentkezett, amit Caramellel és Szabó Zével közösen írtak ’Elrejtett világ’ címen.

Hosszú és rögös út vezetett odáig, hogy Origo című dalával megnyerje a DAL 2017-et majd nyolcadik helyezést érjen el az Eurovíziós Dalfesztiválon. Mostani helyzete azonban, mint mondja, nem hasonlítható egyik korábbi sikeréhez sem.

Joci messziről indult, és tehetsége alapján minden esélye megvan arra, hogy messzire jusson. A történet azonban csak most kezdődik el igazán …

Október 12-én Budapesten, a MOM Kulturális Központban ad zenekarával önálló nagykoncertet. Az este különleges élményt ígér azoknak, akik nyitottak a klasszikus popzene, a soul, az R&B, valamint a magyar és cigány népzene különös elegyére, Joci utánozhatatlan zenei világára.

Időpont: 2017. október 12. csütörtök 19.30
Helyszín: MOM Kulturális Központ,
1124 Budapest, Csörsz utca 18.
Jegyárak | 8990 Ft, 6990 Ft, 5990 Ft, 3990 Ft
Jegyek kaphatók az ismert jegyirodákban, a Ticket Express hálózatában, a tex.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában

Jegyvásárlás