Talent Management

Balassa János
+36 30 4141 868
janos.balassa@inconcert.hu


Molnár Ferenc Caramel
2005-ben került a zenei köztudatba. Sikere azóta töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője. Népszerűsége alapján a hazai előadók, zeneszerzők szűk élmezőnyének tagja. Eddig három önálló koncertet adott 12 000 ember előtt a Papp László Budapest Sportarénában. Facebook rajongótábora 400,000 feletti, szerzeményeit 100 milliónál többször töltötték le YouTube-on és egyéb internetes felületeken. 2006-ban és 2009-ben Fonogram-díjjal jutalmazták zenei munkásságát, az elmúlt években pedig több tehetségkutató műsorban mentorként, zsűritagként véleményezte az elhangzott dalokat.
Caramel Facebook


Papp Gergő Pimaszúr
A Pimaszúr átcuccol című műsorban újabb közismert személyiségek otthonába, hétköznapjaiba pillant be Papp Gergő és felesége, Juhász Judit.
A ministáb a forgatási nap reggelétől másnap reggelig tölti együtt a napot a házigazdával. Papp Gergő és felesége ezúttal színészek, énekesek, sportolók és közismert személyiségek mindennapjaiba enged betekintést.
Pimaszúr Facebook


Midlife Crisis Zenekar 
A két éve alakult Midlife Crisis Magyarország legújabb házibuli zenekara.
Tagjai olyan tévések, újságírók, akiknek életük a zene, és alapvető céljuk a szórakoztatás. Repertoárjuk ideális fellépővé teszi őket fesztiválokon, városi napokon, céges rendezvényeken. A bulihangulat garantált!
Midlife Crisis Facebook